Ung Publik

Musik för ung publik

Många möjligheter! 

Nu är den nya katalogen för hösten 2019 med vårt utbud för Ung Publik. Vi hoppas att ni ska hitta något ni tycker om, det finns många möjligheter!

Boka konsert genom att skicka e-post till: bokning@ostgotamusiken.se
eller ring 013-35 99 75

Klicka på bilden för att ladda ner hela programkatalogen.

Skolan, förskolan och biblioteket är exempel på platser där varje barn och ungdom, oavsett bostadsort eller kulturell/social bakgrund, kan möta kultur i dess många former. Vi på Östgötamusiken erbjuder levande musik för alla, och vi kommer till er!

Med våra tre ensembler – Crusellkvintetten, Östgöta Brasskvintett och Östgötabandet, kommer vi lätt ut till skolor och förskolor i hela länet. Nästan varje dag är vi ute i regionen och spelar i olika sammanhang. Ladda ner den nya katalogen för att se vårt utbud under hösten 2019.

Vi kommer till er! Det spelar ingen roll var i Östergötland ni finns, det är samma möjligheter för alla att kunna ta del av vårt utbud. Priserna på våra omsorgsfullt utvalda konserter är subventionerade av Östgötamusiken. I priset ingår resor, hotellkostnader och teknik. Moms tillkommer med 25% på priset.

Se oss som en resurs! Alla våra konserter kan användas som Skapande Skola-projekt och vi är öppna för, och tar gärna emot förslag på nya konserter och projekt. Hör av dig till oss om du har idéer så hjälps vi åt, vi är till för er! Läs mer om Skapande skola och hur man ansöker här  www.kulturradet.se

Östgötamusikens verksamhet finansieras av Kulturrådet, Region Östergötland samt Linköpings och Norrköpings kommuner.

Har du frågor eller vill veta mer, kontakta vår producent Katariiina Matthiessen.
E-post: katariiina@ostgotamusiken.se 
Telefon: 013-35 99 73, 070-375 85 33.