Ostgotamusikens loga guldfärgad

ÖSTGÖTAMUSIKEN SÖKER ADMINISTRATÖR/BOKARE

Är du intresserad av musik och är en vass administratör som tycker om att skapa relationer? Kom och arbeta hos oss!

Östgötamusiken söker Administratör/bokare

Om Östgötamusiken

Östgötamusiken har ett regionalt uppdrag att erbjuda alla i Östergötland tillgång till levande musik med hög kvalitet inom flera genrer. Med egna professionella musiker och frilansande artister ger Östgötamusiken varje år hundratals konserter – för unga, för seniorer, för alla runt om i regionen.

Östgötamusiken ingår från och med årsskiftet 2023 i Scenkonst Öst, tillsammans med Norrköpings Symfoniorkester och Östgötateatern med ung scen/öst. Bolaget, som ägs av Region Östergötland, Norrköpings kommun och Linköpings kommun, har bildats för att bidra till fortsatt utveckling av kulturlivet i Östergötland. Syftet med Scenkonst Öst är att främja och bidra till utvecklingen av kulturlivet och kulturarvet i Östergötland samt att stärka länets attraktivitet. Inom bolaget finns också ett verksamhetsstöd gällande HR, marknad och kommunikation, ekonomi, fastighet och IT.

Som Administratör/bokare kommer du att vara en del av administrationen på Östgötamusiken som i dag består av två producenter och en vaktmästare. Du rapporterar direkt till konstnärlig chef.

Arbetsuppgifter  

I ditt uppdrag som administratör/bokare planerar du schema för våra tre ensembler och orkestern. Du har kontakt med äldreboenden, servicehus, PRO, förskolor, skolor, gymnasium och andra föreningar. Du ansvarar för våra bokningar, att dessa passar utifrån rådande scheman och att dessa läggs in korrekt i vårt bokningssystem. Du deltar i utbudsdagar och konferenser och är också med och planerar och förbereder dessa.  Som administratör/bokare ansvarar du för det löpande kontorsarbetet, planerar våra möten och hanterar vår externa och interna kommunikation.

Din profil 

För denna tjänst söker vi en prestigelös, ansvarstagande och driven lagspelare. Du är strukturerad, flexibel, noggrann och har förmåga att själv planera ditt arbete. Som person är du är också bra på att skapa och underhålla kontakter. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Kvalifikationer 

  • Relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot administration eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
  • Du har dokumenterad erfarenhet av schemaläggning och administrativt arbete.
  • Mycket goda kunskaper om och erfarenhet av att arbeta i olika IT- system
  • Kunskap om konstmusik är meriterande

Övrig information:  

Anställningsform: Tillsvidare (vi tillämpar 6-månaders provanställning)

Omfattning:  Heltid. Kvälls- och helgarbete förekommer 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 

För frågor om tjänsten: 

 
Maria Eklund

Konstnärlig chef Östgötamusiken

Tfn 076-569 99 31

maria.eklund@ostgotamusiken.se

Fackliga kontaktpersoner 

Jenny Sandström, Fackförbundet Scen & Film 
jenny.sandstrom@ostgotateatern.se
Tfn 073-335 96 20 

 
Välkommen med din ansökan till  jobb@scenkonstost.se 

Senast den 18 juni vill vi ha din ansökan. 

Skriv Administratör/bokare i ämnesraden på mejlet. 

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning eller ålder. 

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.