Mogen Publik

Musik för Mogen publik

Mera musik!

LEVANDE MUSIK tycker vi på Östgötamusiken är viktigt och vi vill att så många som möjligt ska få uppleva musik var man än lever och bor. Därför kommer vi till er! Varje dag är vi ute och spelar någonstans i Östergötland. Vi besöker äldreboenden, dagverksamheter, träffpunkter, föreningar, asylboenden, pensionärsföreningar, sjukvård, kyrkor m.m.

VI HAR KONSERTER som passar för hela året. Allt från julkonserter i december till Alice Tegnérs älskade visor till våren. Är du nyfiken på fler konserter så spelar Östgöta Brasskvintett Svenska klassiker, Crusellkvintetten spelar den oförglömliga musiken från filmens värld i Säg det i toner! Musik från vita duken och Östgötabandet får oss att minnas de Signaturer vi glömt att vi minns. En liten orkester besöker oss vecka 15 och 38 och då kan ni passa på att boka in er på en smäktade konsert med Agnes & Erland. (Obs! Inte vecka 16 som det står i katalogen).

ALLA VÅRA KONSERTER spelas av professionella musiker – Östgötamusikens egna ensembler och frilansande artister. Se oss som en resurs! Kontakta oss gärna och berätta vad ni har för önskemål.

 

Har du frågor, vill veta mer eller beställa någon konsert, kontakta oss!

E-post: bokning@ostgotamusiken.se

Bokare: Frida Edstrand
E-post: frida.edstrand@ostgotamusiken.se
Tel: 013-35 99 75
Producent Katariiina Matthiessen
E-post: katariiina@ostgotamusiken.se
Telefon: 013-35 99 73

Klicka här eller på bilden för att ladda ner hela programkatalogen.