Ostgotamusikens loga guldfärgad

Ljus i Vintermörker

– en matinékonsert med Isabella Lundgren & Irma Schultz

Varmt välkommen till Ljus i Vintermörker – en matinékonsert med Isabella Lundgren & Irma Schultz. När något tar slut och något annat tar vid. Vad bär oss när vi inte längre orkar bära oss själva? Vem vänder ljus i mitt mörker? Isabella Lundgren är en av Sveriges främsta jazzsångerskor och en artist i världsklass. Med en fantastisk röst och unik intensitet har hon, som få, förmågan att trollbinda sin publik. 2016 gjorde Isabella ett uppmärksammat Sommarprat i P1 där hon lyfte fram flera av de livsfrågor som också återspeglas och är centrala i hennes musik. Irma Schultz är en meriterad sångerska, låtskrivare och skådespelare med en mängd soloalbum, listframgångar och hyllade samarbeten i bagaget. År 1990 vann Irma en Grammis för Årets kvinnliga pop. Senaste skivan består av eget material och tonsättningar av poesi, bl. a. Tranströmer och Boye. Båda sångerskorna är flerfaldigt prisbelönta och erkända inom sina olika fält. Trots att de verkar inom olika genrer finns ett tydligt släktskap i deras sätt att tänka kring och ta sig an musik. Tillsammans ger de en varm och innerlig vinterkonsert med jazz, visa, egna sånger och evergreens. Med sig har de pianisten Julia Nilsson och gitarristen Agnes Persson.


Tid: Lördagen 3 december kl. 15.00
Plats: Wallenbergssalen, Östergötlands Museum.
Dörrar öppnas: 14.30
Sittplats: 250 sittplatser – Fri sittning


Tillgänglighet: Wallenbergsalen är tillgänglighetsanpassad och det finns två platser för rullstol. Rullstolsplats bokas på info@backstagegroup.se
För dig med nedsatt hörsel: Det finns teleslinga (hörslinga) i konsertlokalen för dig som hörapparatanvändare. Våra publikvärdar är tillgängliga både före och efter en konsert för att hjälpa er på plats.

Konserten arrangeras av Make The Scene i samarbete med Östgötamusiken, Musiknod, BILDA, Stångåstaden, Softtube och med stöd från Kulturrådet.

BILJETTINFO


Biljetter säljs på Make The Scene (ticketco.events).

Priser:
Ordinarie 365:-
Pensionär 265:-
Student 265:-


Datum

3 december 2022

Tid

15:00
PRIS

Ordinarie 365:-
Pensionär 265:-
Student 265:-