Ostgotamusikens loga guldfärgad

Livet, jazzen och Lisa

Östgötabandet möter Lisa Bodelius

Östgötabandet  
Lisa Bodelius, trombonsolist 

Sväng, energi och sprakande improvisationer med grym feeling. När Östgötabandet möter Lisa Bodelius kan vad som helst hända. I denna unika konsert blandas Lisas egna kompositioner med en mättad blues, en smäktande ballad och kanske en klassisk Wayne Shorterlåt, alltihop i en svåröverträffad förening.  
 
Lisa Bodelius är en prisad jazztrombonist som slår an på djupet och med ett lekfullt sjungande tonspråk berör hon sin publik. Hon har fått ta emot flera prestigefulla jazzpriser såsom Alice Babs-stipendiet, Monica Zetterlund-stipendiet och nu senast Stig Söderqvists JazzBrazz-stipendium.  
 
Sedan examen från Kungliga Musikhögskolan i Stockholm har Lisa varit flitigt anlitad på den svenska jazzscenen. Hon har spelat med storband såsom Bohuslän Big Band, Stockholm Jazz Orchestra och Elaria Orchestra. De senaste åren har Bodelius turnerat land och rike runt och spelat in tre album med det snarast folkkära bandet Fröken Elvis.

Nu möter hon Östgötabandet för första gången i konserten ”Livet, jazzen och Lisa” – det blir en jazzmusikalisk explosion det kommer att talas om länge.

Tid: Lördag 24 september kl. 15.00
Plats: Studion, Linköping Konsert & Kongress

Biljettinformation

Biljetter säljs på www.ticketmaster.se samt på plats en timme innan konserten.

Priser:

Ordinarie 150:-
Medlem i Vänföreningen 100:-
Studerande (med studentlegitimation) 80:-
Barn/Ungdomar (under 18år) 50:-


Plats

Studion – Linköping Konsert & Kongress
Konsistoriegatan 7, 582 22 Linköping

Datum

24 september 2022

Tid

15:00
PRISER

Ordinarie 150:-
Medlem i Vänföreningen 100:-
Studerande (med studentlegitimation) 80:-
Barn/Ungdomar (under 18år) 50:-