Ostgotamusikens loga guldfärgad

Höstlovsorkestern 2022

Anmälan är nu stängd och vi återkommer snarast möjligt med information och noter till alla anmälda.

Under höstlovet erbjuder vi ungdomar som spelar blåsinstrument, kontrabas och slagverk i högstadie- och gymnasieåldern att spela tillsammans med Östgöta Blåsarsymfoniker. Det är spännande och utvecklande att under tre dagar få spela med professionella musiker. Höstlovsorkestern sker i samarbete med länets musik- och kulturskolor och avslutas med en offentlig konsert på onsdag kväll. Missa inte detta fantastiska tillfälle!

Vi kan med glädje presentera att Marjolein Vermeeren från Göteborgs Symfoniker kommer att dirigera Höstlovsorkestern 2022. Marjolein gjorde sin professionella dirigentdebut som gästdirigent med Göteborg Wind Orchestra i maj 2022 och blev omedelbart återinbjuden till nästa säsong. För närvarande studerar hon orkesterdirigering privat på ett stipendium. Hennes mentorer är Glenn Mossop och Andreas Hanson. 2021 utsågs hon till dirigent på avdelningen för barn- och ungdomspedagogik på Göteborgs Symfoniker.

Höstlovsorkestern 2022 är följande datum:
Måndag 31 oktober
Tisdag 1 november
Onsdag 2 november

Noter och stämmor kommer att skickas ut efter att anmälningstiden gått ut. Hör av dig till oss om du har några frågor eller funderingar.
Mail: bokning@ostgotamusiken.se
Tel: 013-35 99 75

Anmälan är nu stängd för i år, välkommen att söka nästa år!