Hej kära abonnenter!

Vi saknar att träffa er och ser fram mot dagen då vi åter på plats i konsertlokaler kan njuta av levande musik tillsammans.

Det är en allvarlig och prövande tid för oss alla, framför allt för dem i riskgrupperna för Corona, Covid-19. Med anledning av den pågående pandemin och de risker som smittspridningen i samhället för med sig har vi, inte minst med hänsyn till våra kära abonnenter, beslutat att flytta fram premiären för kommande Crusellserie till januari 2021.
Då startar vi året tillsammans i en festkonsert, enligt tradition på Trettondagen den 5 januari, med världssolister.

Vi blickar alltså framåt mot en fantastisk Crusellserie 2021 som kommer att bjuda på många sköna konserter med musik och artister i absolut världsklass! Planeringen och förberedelserna med programmet pågår för fullt och vi kommer att få många sköna musikupplevelser tillsammans under nästa år. En förändring är då att abonnemanget blir kalenderåret 2021 och inte säsong 2020/2021.

För dig som redan är abonnent fortsätter vi att reservera din stol för dig.

Vi planerar för aktiviteter och konserter under hösten så håll gärna utkik på web och sociala medier kring nyheter. Naturligtvis satsar vi stort på våra kommande lyssnare. Vi hoppas få nå ut med våra konserter till barn och unga på skolorna snarast möjligt. Vi ser också fram emot att återuppta våra konserter för mogen publik på serviceboenden och inom omsorgen så snart de nuvarande besöksrestriktionerna har släppts!

Vi återkommer inom snart med mer information.

Med varma hälsningar från Östgötamusiken.

Vänligen,
Peter Wilgotsson, VD