2019-10-19 15:00

Konstpaus: Röd höst

Lördag 19 oktober kl 15.00, Studion (Linköping Konsert & Kongress)

Östgöta Brasskvintett
Solist: Olle Persson

Till minne av Bo Nilsson, som gick ur tiden sommaren 2018, gör Östgöta Brasskvintett och Olle Persson konserten Röd Höst. Sånger som Vals i mejram, Jag tänker en ljuvlig tanke, Har du nånsin hört någon spela jazz på elektrisk flöjt med flera, blandas med några av Bo Nilssons verk för brasskvintett.
Bland författarna finns, förutom Bo Nilsson själv, Lars Forsell, Cornelis Vreeswijk, Erik Axel Karlfeldt med flera. Kom och lyssna på Olle Perssons fina tolkningar och vackra baryton i denna hyllning till ”geniet från Malmberget”.

Köp biljett här!

Biljettpriser: 
Ordinarie pris 150:- 
Pensionär/Medlem i Vänföreningen till Östgöta Blåsarsymfoniker 100:- 
Ungdomar (<25 år) Fri entré

Biljetter säljs på plats en timme innan konsert, eller boka biljett i förväg på tel 013-190 00 00, www.konsertkongress.se eller ticketmaster.se