2020-02-01 15:00

Konstpaus: En fransk eftermiddag

Lördag 1 februari kl 15.00, Studion (Linköping Konsert & Kongress)

Crusellkvintetten
Crusellkvintetten viger en hel konsert åt fransk musik för blåsarkvintett. Instrumentariet som ju består av flöjt, oboe, klarinett, valthorn och fagott ger en stor rikedom av varierade klangfärger, något som utan tvekan passade de franska kompositörerna under framförallt 1900-talet. En hel rad av fransmän ägnade sig åt att skriva för träblåsare vilket resulterat i en verklig repertoarskatt. Vid denna konsert bjuder Crusellkvintetten således på musik av storheter som Tailleferre, Ravel och Taffanel. Bienvenue!

Köp biljett här!

Biljettpriser: 
Ordinarie pris 150:- 
Pensionär/Medlem i Vänföreningen till Östgöta Blåsarsymfoniker 100:- 
Ungdomar (<25 år) Fri entré

Biljetter säljs på plats en timme innan konsert, eller boka biljett i förväg på tel 013-190 00 00, www.konsertkongress.se eller ticketmaster.se