2020-03-12 19:00

Crusellserien: Det glada 20-talet Obs!! INSTÄLLD!

DANSANDE PAR Foto: ISTOCK PHOTO, HUGO TICCIATI Foto: MARCO BORGGREVE,
JOHAN ULLÉN Foto: EMELIE KROON, ÅSA FÅNG Foto: MALIN ARNESSON

KONSERTEN INSTÄLLD!!

Med anledning av Regeringens beslut ikväll att stoppa alla offentliga sammankomster och tillställningar med mer än 500 personer kommer konserten 12e mars, Det Glada 20-talet, med Östgöta Blåsarsymfoniker att ställas in.

För oss på Östgötamusiken är det av största vikt att bidra till samhällets bästa. Coronaviruset, Covid-19, påverkar oss alla på olika sätt. Vi ber att få återkomma med mer information och uppdateringar.

Östgöta Blåsarsymfoniker
Dirigent: Christoffer Nobin
Solister: Åsa Fång, sång, Hugo Ticciati, violin, Johan Ullén, piano

Torsdag den 12 mars 2020 kl. 19:00, Crusellhallen Linköping Konsert & Kongress

Konsertintroduktion kl 18.30

Program
Ernst Krenek Drei lustige Märsche
Alban Berg
Kammarkonsert
Kurt Weill
Liten tolvskillingsmusik
Édith Piaf
-sånger

HUGO TICCIATI är född i London, men har bott i Sverige i ca 20 år. Ticciati är en lysande violinist som älskar kreativa utmaningar och hyser ett starkt intresse för indiskt tänkande. Han vill blanda gammalt & nytt och nära & fjärran. Förutom festivalen O/Modernt leder han O/Modernt Chamber Orchestra, som violinist och dirigent, samt O/Modernt String Quartet. Dessutom turnerar han runt världen som violinsolist med en rad andra orkestrar och leder också flera liknande festivaler utomlands.

JOHAN ULLÉN född i Stockholm och har studerat vid Kungliga Musikhögskolan och vid Sibelius-Akademin i Helsingfors. År 2000 utsågs Johan Ullén till Artist inResidence vid Sveriges Radio. Han gjorde under denna tid ett stort antal radioinspelningar och konserter, direktsända över hela Europa. Ullén är också verksam som tonsättare och har skrivit ett flertal kammaroperor, sånger, kammarmusik och orkestermusik.

ÅSA FÅNG är utbildad vid Balettakademiens musikallinje i Göteborg. Efter studierna har hon varit engagerad vid bland annat Göteborgs Stadsteater, Göteborgsoperan, Cirkus och Malmö Opera. Bland ledande roller kan nämnas Ellen i Miss Saigon, Fröken Öken i Banankontakt, Maria Magdalena i Jesus Christ Superstar, Tonja Gromeko i Doktor Zjivago, Édith Piaf – Livet och kärleken. Hon har även medverkat i Cabaret på Nöjesteatern och i turnéföreställningen Brel möter Piaf – sparven och rebellen. För sin roll som Hemska Häxan i Trollkarlen från Oz vann Åsa Guldmasken.

____________________________________________________________________

Köp biljett: www.ticketmaster.se

Biljettpriser enstaka konserter:
Ordinarie 295:-
Pensionär eller medlem i vänföreningen 255:-
Studerande 170:-

Skolungdom (t.o.m. gymnasiet) går gratis på alla konserter i mån av plats. 
Biljett hämtas personligen i biljettkassan samma dag som konserten äger rum.