Styvsystrarna – i skuggan av Askungen

Premiär för en helt ny version av den välkända Askungesagan!

I musik och dansföreställningen ”Styvsystrarna – i skuggan av Askungen” får ni stifta bekantskap med två systrar som förväntansfullt ser fram emot att få träffa sin nya syster. Men när hon äntligen anländer visar det sig svårare än de trott att finna sig tillrätta med sin nya familjemedlem. Situationen ställs på sin spets när den stora talangtävlingen kommer till stan och de alla tre bestämmer sig för att delta. En jazzig dansberättelse om systerskap, samarbete och strävan efter framgång när det bara finns plats för en enda vinnare…

Passande ålder 5-9 år
Föreställningen är 35 min lång

Bokning

Maila till oss om du vill boka eller har frågor kring föreställningen.
bokning@ostgotamusiken.se
Producent: Katariiina Matthiessen
katariiina@ostgotamusiken.se
013-35 99 73

 

 

 

Foto: Gustav Udd