2018-08-24 19:00

Linköpings Stadsfest


Östgöta Blåsarsymfoniker
Magnus Carlson

Fredag 24 augusti kl. 19.00 på Borggårdens scen, Linköping.

Östgöta Blåsarsymfoniker skapar en unik konsert tillsammans med Magnus Carlson.
Under ledning av chefsdirigenten Christoffer Nobin spelar Östgöta Blåsarsymfoniker tillsammans med ett kompletterande kompband, med bland annat pianisten Johan Landqvist, känd från “Så ska det låta”. Den som inte hört talas om Magnus Carlson och hans magiska stämma innan, gjorde det definitivt efter artistens deltagande i TV-succén “Så Mycket Bättre” 2016. Magnus Carlson, frontfigur i Weeping Willows, har också fått ordentlig fart på sin solokarriär och i fjol kom tredje egna plattan “Den långa vägen hem”. Den gick rakt in på Topplistans förstaplats. Sedan dess har Magnus åkt på flera turnéer både som soloartist och tillsammans med Weeping Willows.