2018-02-22 19:00

Crusellserien: Broman spelar Beethoven

Östgöta Blåsarsymfoniker
Solist och dirigent: Malin Broman

Torsdagen den 22 februari kl. 19:00, Crusellhallen Linköping Konsert & Kongress

Malin Broman är inte bara en av landets starkast lysande stjärnor bland violinister, hon är också en utmärkt ledare och inspiratör. Vi bjuds på Beethovens violinkonsert i en bearbetning av Christoffer Nobin och vi kommer att se prov på en fantastisk solist som till vardags är konsertmästare i Sveriges Radios Symfoniorkester och har hela världen som arbetsplats. I kväll är vi extra stolta över att Malin Broman gör sin debut som dirigent med Östgöta Blåsarsymfoniker här i Linköping. Violin och blåsorkester brukar kunna bli någonting utöver det vanliga. Detta är ett spännande initiativ för oss alla!

Boka biljetter, ring: 013-190 00 00.
eller via nätet på www.ticketmaster.se

Biljettpriser:
Ordinarie 275:-
Pensionär eller medlem i vänföreningen 240:-
Studerande 150:-

Skolungdom (t.o.m. gymnasiet) går gratis på alla konserter i mån av plats. Biljett hämtas personligen i biljettkassan samma dag som konserten äger rum.